Ambrosius
Collectie Gideon Brugman 

Ambrosius

Professor Ambrosius onderzoekt samen met de andere griezologen paranormale en andere onverklaarbare zaken. Zij doen regelmatig verslag van hun bevindingen in hun vakblad van het Griezologisch Genootschap "Klamzweet".
Ambrosius is de onbetwiste voorzitter van het Griezologisch Genootschap. De professor heeft een trouwe, doch een zeer op geld beluste chinese assistent Hong Tong.

Uitgeverij Barabas komt op 5 september met een Luxe uitgave van het derde album van Ambrosius "De Vampier". Deze luxe uitgave komt in een oplage van slechts 44 exemplaren. Dit album maakt deel uit van de Collectie Gideon Brugman.

Gideon Brugman - Lo Hartog van Banda

Ambrosius - Collectie Gideon Brugman

  • Luxe hardcover
  • Speciale kleuren cover
  • Zwart-wit gedrukt op 200 grams papier
  • Oplage van slechts 44 exemplaren, handgenummerd en gesigneerd door Margot Brugman.
  • Leuke map met originele pagina gelijk genummerd met het album.
  • Voorzien van een ex libres.

Er zal ook een speciale Catawiki uitgave verschijnen in de dagaanbieding. Deze luxe hardcover met linnen rug komt in een zeer kleine oplage van slechts 44 exemplaren. Op=Op

Deze boeken zijn niet verkrijgbaar in de boekhandel en uitsluitend te bestellen bij Uitgeverij Barabas.

De prijs per album + originele pagina bedraagt € 299,= , exclusief € 14,95 verzendkosten voor Nederland en € 19,95 voor België Prijswijzigingen voorbehouden.

Er is ook een softcover uitgave in een oplage van slechts 125 exemplaren. Gesigneerd en voorzien van een mooie prent. Deze uitgave kost slechts € 19,95 + 3,95 verzendkosten voor NL; BE €11,50 verzendkosten. U kunt deze uitgave bestellen op www.profbarabas.nl  

De albums afhalen in onze stripwinkel in 's-Gravendeel is ook mogelijk. Via het intekenformulier kunt u uw keuze opgeven.

Er komen meerdere albums in de Gideon Brugman collectie. Allemaal voorzien van een originele pagina.

In 2016 zal ons 4e album van Amobrosius voorzien van een originele pagina uitkomen. We laten u z.s.m. de nieuwe titel weten via deze site.

Voor de overige delen is nog geen datum bekend. Zodra deze informatie bekend is zal dat op onze site worden vermeld. Heeft u interesse in een pagina uit deel 1, "De Heksen" en deel 2 "Het Spook van de Murdocks", bezoek dan de galerie van Stripwinkel Barabas voor meer informatie.

Omslag van Ambrosius "De Vampier":


Omslag van Ambrosius "Spook van de Murdocks":


Omslag van Ambrosius "De Heksen":