De avonturen van Douwe Dabbert
Een unieke en integrale reeks met de originele verhalen van Piet Wijn en Thom Roep 

Intekenen

Met het invullen van onderstaand formulier tekent u in voor het ontvangen van de volledige Integrale reeks van Douwe Dabbert. Het eerste ontvangt u per omgaande, over de verzending en betaling van de volgende delen nemen wij contact met u op.

De intekenprijs bedraagt € 149,95 per deel (i.p.v. 159,95 in de losse verkoop), exclusief € 14,95 verzendkosten voor Nederland en 19,95 voor België. Prijswijzigingen voorbehouden. Na ontvangst van uw betaling wordt op volgorde van binnenkomst een nummer voor u gereserveerd. Dit nummer geldt dan eveneens voor de overige delen in de totale reeks.

U kunt de boeken ook ophalen bij onze Stripwinkel Barabas in 's-Gravendeel of op een stripbeurs waar wij aanwezig zijn. Uiteraard betaaldt u dan geen verzendkosten.


Ik schrijf me in voor de complete reeks van 23 delen. En betaal nu het eerste deel. Bij het uitkomen van een volgend album betaal ik € 149,95 (i.p.v. € 159,95 in de losse verkoop; prijswijzigingen voorgehouden).

Naam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Land:
E-mail:
Telefoon:
 
Ik wil de eerste delen zelf afhalen in de stripwinkel in ‘s-Gravendeel of op een stripbeurs.
 

Na betaling van het eerste deel (€ 149,95) ontvang ik vervolgens albums met een nummer dat voor mij speciaal is gereserveerd. Dit nummer geldt dan eveneens voor de overige delen in deze reeks. Van elk volgend nieuw album ontvang ik een factuur. Over de levering van de andere delen nemen wij contact met u op.